RUGBY: RCM Galați U 18 debutează luni la turneul final

5
Calificați de pe primul loc din grupa Moldova la turneul final al Diviziei Naționale de Juniori U 18, juniorii sub 18 ani de la RCM Galați, au aflat celelate 7 echipe cu care se vor duela la turnul final al DNJ U 18. Pe lângă cele 7 echipe calificate în urma fazelor regionale, la turneul final s-a mai calificat în urma barajului și LPS Constanța. În weekend constănțenii au susținut barajul de calificare la turneul final cu cei de la CSS Gura Humorului, baraj câștigat de constănțeni cu 57-0.
RCM Galați a terminat grupa Moldova pe primul loc cu 36 de puncte din 10 jocuri, 8 victorii, 2 înfrângeri, esaveraj  179-113, 4 puncte bonus,una din înfrângeri a fost chiar pe teren propriu 0-31! cu RC Bârlad. Alături de RCM Galați din grupa Moldova la turneul final s-au mai calificat LPS Focșani și CSȘ Bârlad.  Grupa Muntenia trimite la turneul final 3 echipe, CSA Steaua București, CTMRF București și CSO Pantelimon, iar din Transilvania la turneul final s-a calificat CSM Baia Mare.
Turneul final se va disputa în perioada 10-16 iunie, la București, pe terenurile din complexul Steaua în organizarea Clubului Sportiv al Armatei Steaua București. Cele 8 echipe participante la turneul final, vor fi împărțite în două grupe, roșie și albastră
și vor juca după sistemul fiecare cu fiecare. La finalul grupei,
echipele de la primul loc vor juca direct în finala DNJ U18, echipele de
pe locul 2 vor juca pentru medalia de bronz, iar celelalte echipe vor
juca pentru stabilirea ierarhiei finale în DNJ U18. 
Juniorii gălățeni pregătiți de Marius Secuianu, au obținut sezonul trecut în Divizia Națională de Juniori U 17, titlul de vicecampioni. În lotul echipei se găsesc și patru componenți ai
echipei naționale U 18: Cristisan Boboc, Costel Manolache, Iulian Tihan și George Rusu, care au participat împreună cu echipa națională U 18 la începutul anului la Campionatul European.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal