RUGBY: RCM Galați U 18 termină fără victorie grupa albastră de la turneul final

4
 
Juniorii U 18 de la Rugby Club Municipal Galați au terminat fără victorie grupa albastă de la turneul final U 18. În ultimul meci din grupă juniorii pregătiți de Dorian Secuianu au pierdut 18-36 jocul cu fosta colegă se din grupa Moldova, CSȘ Bârlad, deși la pauză scoul a fost 8-7 pentru gălățeni. Tabela a fost deschisă de cei de la Bârlad prin intermediul unui eseu transformat, gălățenii au replicat și ei prin intermediul unui eseu marcat de căpitanul Cristi Boboc, transformarea a fost ratată de mijlocașul la deschidere Stelian Grumăzescu. Același mijlocaș la deschidere Stelian Grumăzescu și-a dus echipa în avantaj prin intermediul unei lovituri de pedeapsă. 
Deși au intrat cu avantaj la pauză, partea secundă a fost începută în corzi de gălățeni, în primele minute au încasat trei eseuri de la echipa din Bârlad, două dintre ele fiind transformate. După șocul încasării celor 3 eseuri, la scorul 8-26, după o câteva schimbări în echipa gălățeană, pilierul Sorin Mocanu reușește să marcheze o nouă încercare, ratată de Grumăzescu. Cu 13 puncte în avantaj cei de la Bârlad au mai marcat două încercări, ambele netransformate. Pe final de meci gălățenii reușesc să mai marcheze o încercare prin trăgătorul Cosmin Tihan, transformarea a fost ratată de Grumăzescu.  

RCM Galați: 16. Alexandru Schvaltz, 14. Laurențiu Neagu, 13. George Rusu, 21. Costel Manolache, 11. Ionuț Cucu, 10. Stelian Grumăzescu, 9. Gabriel Mândrescu, 8. Cristi Boboc, 7. Marius Frunză, 6. Pohrib Vasile, 5. Sălceanu Vasile, 4. Andrei Enache, 3. Corban Alin, 2. Cosmin Tihan, 1. Sorin Mocanu. Rezerve: Lapteacru Mihai, Mihai Tăbăcaru, Gicu Demian, Brăileanu Nicolae, Dușcă Costel. Antrenor: Dorian Secuianu.  

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal