RUGBY: Victorie și la casierie, obiectivele RCM Galați în ultimul joc înaintea vacanței

10

Sâmbătă, de la ora 10.00, stadionul „Municipal” (Gloria de lângă Autogară), va găzdui ultimul meci de dinaintea vacanței a rugbiștilor gălățeni. Pentru jocul de sâmbătă cu Știința Petroșani, rugbyștii gălățeni au două obiective, victoria și la casierie. Victoria, cu un succes sâmbătă în fața „studenților” din Petroșani, dar și cu un joc al rezultatelor favorabil, înfrângere, previzibilă, a celor de la CS Năvodari în fața RC Bârlad, gălățenii pot părăsi pentru prima oară de la promovarea în DNS ultimul loc. Al doilea obiectiv al gălățenilor pentru ziua de sâmbătă este de natură financiară, gălățenii vor să treacă pe la casierie pentru a mai încasa din salariile restante.

Pentru meciul cu Știința Petroșani, gălățenii se confruntă cu probleme serioase de lot, lipsesc suspendații: mijlocașul la deschidere
Marin Marian, pilierul Gigi Cloșca,  pilierul Mitică Trandafir, jucătorul din linia a III-a
Ionuț
Cosmiuc și accidentații: jucătorul de linia a II-a, Bogdan Păduroaica, fundașul Florin Estoica, mijlocașul la grămadă Alexandru Crăciun și pilierul Marius Mocanu.

Înaintea ultimului joc înaintea vacanței, RCM Galați este pe locul 8 în DNS cu 5 puncte din 9 jocuri, esaveraj 122-316, în timp ce oaspeții de sâmbătă sunt pe locul 4 cu 22 de puncte. În meciul tur RCM Galați a pierdut 39-14, deși la pauză gălățenii au condus cu 14-12.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal