BASCHET: Phoenix înfruntă campioana la debut în Liga Națională

7
 
Nou promovata în Liga Națională de Baschet Feminin, Phoenix Galați a aflat astăzi programul după care va evoula la debut în prima ligă și adversarele cu care se vor duela pentru un loc în liga de elită a baschetului feminin. Debutul în prima ligă a gălățencelor este infernal, la fel ca cealaltă nou promovată din Galați, Arcada, în prima etapă, Phoenix va juca pe teren propriu cu echipa campioană, BC ICIM Arad. Programul complet al turului de campionat: etapa a II-a, deplasare la Nova Vita Târgu Mureș, etapa a III-a, pe teren propriu cu CSM Oradea, etapa a IV-a, deplasare la CSU Alba Iulia, etapa a V-a, pe teren propriu cu Olimpia Brașov, etapa a VI-a, deplasare la Universitatea Cluj Napoca, etapa a VII-a, pe teren propriu cu Rapid București, etapa a VIII-a, deplasare la CS Teleorman Alexandria, etapa a IX-a, pe teren propriu cu ACS Sfântu Gheorghe, etapa a X-a, deplasare la SCM Craiova, etapa a XI-a, pe teren propriu cu CSM București Sportul Studențesc, etapa a XII-a, deplasare la CSM Satu Mare, etapa a XIII-a, stă, etapa a XIV-a, pe teren propriu cu BC Danzio Timișoara, etapa a XVI-a, deplasare la CSM Târgoviște.     
 
Prima etapă în LNBF se va disputa în ziua de 5 octombrie, iar ultima etapă se va juca duminică, 22 decembrie. Returul va debuta la 18 ianuarie, 2014 și se va termina la 2 aprilie, 2014. La finalul sezonului regulat, primele 8 clasate vor juca în play-off iar echiple clasate pe locurile 9-15 vor juca în play-out.
Tot astăzi la sediul FR Baschet s-au stabilit și meciurile din primul tur al Cupei României, rundă în care Phoenix va juca cu CSU Alba Iulia, primul meci la Alba Iulia, marți, 24 septembrie, iar returul la Galați, sâmbătă, 28 septembrie. Dacă vor trece de echipa din Alba Iulia, în turul secund al cupei, Phoenix va juca cu campioanele de la BC ICIM Arad.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal