CICLISM: ”Mica Buclă” ajunge vineri la Galați

7
 Pentru al doilea an consecutiv „Mica Buclă”, Turul Ciclist al României ajunge în Galați. Vineri, în jurul orelor 15:00-15:30, este programat finalul ultimei etape de pe șosea din ediția actuală a turului cea de a 50-a. Runda care se va opri la Galați măsoara 188 de kilometri, va pleca de la Vaslui de la ora 11:00, este etapă de plat și cuprinde 3 sprinturi intermediare, unul dintre ele la Tecuci. 
În județul Galați, caravana va intra prin localitatea Priponești. Apoi până la Galați traseul continuă prin localitățile: Berheci-Munteni-Tecuci-Drăgănești-Barcea-Umbrărești-Ivești-Liești-Hanu
Conachi-Tudor Vladimirescu-
Vameș-Piscu-Independența-Braniștea-Șendreni-Movileni-Galați. În municipiul Galați caravana va parcurge traseul: DN 25 (Tecuci-Galați)-Drumul de Centură-Prelungirea Brăilei-strada Cloșca-Bulevarbul Marii Uniri (Faleza Superioară). Sosirea și festivitatea de premiere este programată pe Faleza Superioară a Dunării la Elice. 
Etapa de vineri, este cea de a VI-a, ultima din actualul tur care se va disputa pe șosea, ultima etapă din ”Mica Buclă”, Buzău-București,  a fost anulată iar în locul ei a fost introdusă o etapă de circuit în București în jurul Palatului Parlamentului. 
Pe Faleza Dunării în tricoul galben (liderul clasamentului general) va intra ucrainianul Vitaliy Buts de la
Kolss Cycling Team (Ucraina), acesta conduce în clasanetul general cu 16 ore, 10 minute, 50 de secunde. Lupta pentru tricoul galben este deschisă și se va da între rutierii de la Kolss Cycling Team și cei de la Tușnad Cycling Team. Purtătorul tricoului galben este urmat în clasament de colegii săi: Andrii Khripta, Volodymyr Zagorodny și Mykhaylo Kononenko, la 14 secunde distanță. Principalul adversar în lupta pentru tricoul galben al ucrainienilor este sârbul Ivan Stevic de la Tușnad Cycling Team, la 15 secunde distanță. 
Cu două etape înainte de finalul turului, tricoul verde (cel mai bun cățărător) a fost deja căștigat de spaniolul Victor De La Parte Gonzales (SP Tableware-Grecia). Celelalte tricouri distinctive sunt purtate astfel: tricoul roșu (cel mai bun sprinter): Henner Rodel (Germania)
Team UR-Krostitzer Univega (Germania), tricoul alb (combativitate) Eric Bauman (Germania),
Team UR-Krostitzer Univega (Germania), tricoul albastru (cel mai bun rutier român) Oleg Bedros (Tuşnad Cycling Team), tricoul tricolor (cel mai bun rutier român sub 23 de ani) Eduard Grosu (Echipa Națională a României).
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal