FOTBAL: Sâmbătă debutează ”Galați Beach Cup”

6
Primul week-end din cele trei în care se vor desfășura ”Galați Beach Cup”, prima competiție de fotbal pe plajă din Galați, debutează sâmbătă, 20 iulie, de la ora 19.00, la Plaja Dunărea. Atunci va veni în vizită echipa națională de fotbal pe plajă a României, oaspetele de onoare al organizatorilor la inaugurarea terenului de ”beach soccer” de la Plaja Dunărea. Inaugurarea terenului se va face prin intermediul unui meci demonstrativ între echipa națională de fotbal pe plajă a României și o selecționată a Galațiului din care vor face parte jucători amatori dar și jucători legitimați la Metalosport Galați, vicecampioana ultimei ediții din liga a IV-a Galați. 
După manifestările de la inaugurerea terenului de la Plaja Dunărea, naționala de fotbal pe plajă va reveni la Galați peste exact o săptămână sâmbătă, 28 iulie, când vor juca un nou meci demonstrativ cu câștigătoarea ”Galați Beach Cup-Cupa Prieteneiei”.  Echipa națională de fotbal pe plajă a României este pregătită de Viorel Farcaș și Laurențiu Gheorghe. Din lotul echipei fac pare jucătorii: Laurențiu Marin ( Callatis Mangalia, liga a III-a), Ionuț Borzea (Unirea Casimcea, liga a IV-a Tulcea), Vladimir Neagu (Farul Constanța, liga a II-a), Ionel Posteucă (Callatis Mangalia, liga a III-a), Ionuț Florea ( Callatis Mangalia, liga a III-a), Marian Măciucă (Razim Jurilovca, liga a IV-a Tulcea), Liviu Croitoru (Unirea Casimcea, liga a IV-a Tulcea), Iulian Răvoiu (CS Otopeni, liga a II-a), Adrian Tănase ( Unirea Casimcea, liga a IV-a Tulcea), Lucian Chirilă (CS Eforie, liga a III-a), Ştefan Ciobanu (CS Eforie, liga a III-a)), Raj
Cărăuleanu ( old-boys Constanța). Meciurile de la ”Galați Beach Cup” sunt ultimele repetiții pentru naționala de fotbal pe plajă înaintea turneului 5 preliminar din Liga Europeană, turneu ce se va disputa în perioada 2-4 august, la Moscova.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal