FOTBAL: Selecționata Galați și Naționala României au deschis ”Galați Beach Cup”

6
Sâmbătă, a debutat la Plaja Dunărea prima parte din competiția de fotbal pe plajă ”Galați Beach Cup”, cu un meci demonstrativ între selecționata Galați (echipă formată din jucători legitimați la Metalosport Galați, vicecampioana ligii a IV-a Galați și jucători amatori) și echipa națională de fotbal pe plajă a României, prilej cu care s-a inaugurat terenul de nisip de la Plaja Dunărea. 
Așa cum era de așteptat, Naționala României s-a impus în fața selecționatei cu 16-9, însă gălățenii se pot mândri că au câștigat una din cele cinci reprize al jocului, mai exact runda a III-a a fost câștigată de dunăreni cu 3-2, celelalte reprize au fost câștigate de echipa națională cu 3-1, 5-1, 3-2, 3-2. Din cele 16 goluri ale echipei naționale patru au fost marcate de Marian Măciucă, trei dintre ele fiind marcate din ”foarfecă”, de afltel Măciucă și-a câștigat renumele de cel mai spectaculos jucător. Din echipa gălățeană s-au remarcat Smadu și Mocanu, ambii cu câte 3 goluri.  
La demonstrativul de la Plaja Dunărea, selecționata Galați a fost formată din:  Horghida-portar, Horghidan, Spanache, Palade, Smadu, Mocanu, Ivanov, Luca, Alexandru, Butunoiu, Cosoreanu, Vlad, Lupu, Niculcea. Pentru România au evoluat: Neagu și Marin-portari, Posteucă-căpitan, Croitoru, Cărăuleanu, Tănase, Răvoiu, Florea, Maciuă, antrenor dar și jucător ieri, Viorel Farcaș.
Echipa națională de fotbal pe plajă va reveni la ”Galați Beach Cup”, competiția de la Plaja Dunărea, duminică, 28 iulie, când va juca un nou meci demonstrativ de data aceasta cu câștigătoarea ”Galați Beach Cup-Cupa Prieteniei”.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal