MINIFOTBAL: Oțelul debutează vineri la turneul final al campionatului

3
 
Începând de vineri, 5 iuilie, până duminică, 7 iulie, la Hunedoara, câștigătoarea ligii ”Viața Liberă”, Oțelul, va susține meciurile de la turneul final al Campionatului Național de Minifotbal. Gălățenii, în urma tragerii la sorți au fost repatizați în grupa C alături de alte 4 echipe: Lis Affair Tomești Iași-calificată la turneul final după preliminariile de la Iași, OZ-ER Golden Boys Bacău-calificați la turneul de la Hunedoara fără joc, adversarele din Garghita și Covasna nu s-au prezentat la preliminariile de la Iași, Euro Impact Roman-nemțenii au terminat preliminariile de la Iași pe locul 2, ratând în primă fază calificarea la turneul de la Hunedoara, până la urmă cei de la Roman vor participa la turneul final după retragerea celor de la Magic Iași, Phoenix Hunedoara-echipa gazdă a turneului. 
Debutul la turneul final pentru campionii gălățeni este progamat vineri, de la ora 10.00, contra celor de la Lis Affair Tomești Iași. În aceiași zi, vineri, de la ora 18.00, ”oțelarii” vor juca al doilea meci al zilei cu Oz Er Golden Boys Bacău. Sâmbătă, se vor disputa ultimele meciuri din grupe, de la ora 10.00, Oțelul va juca cu Euro Impact Roman, iar de la ora 14.00, gălățenii vor întâlni gazdele turneului Phoenix Hunedoara. Tot sâmbătă începând cu ora 20.00, sunt programate meciurile din sferturiloe de finală. În sfrerturi se califică primele două clasate din fiecare grupă. 
În premieră pentru minifotbalul de la noi, unele meciuri de la turneul final de la Hunedoara va fi transmise în direct la GSP TV, după următorul program: vineri, începând cu ora 14.30, sâmbătă, de la ora 11.00 și duminică, de la ora 17.00.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal