RUGBY: Gabriel Partenie, liderul marcatorilor RCM Galați în DNS

4
 
La primul sezon în Divizia Națională de Seniori, Rugby Club Municipal Galați a terminat prima parte a ligii secunde, primele 10 etape, pe locul 7 ( din 8) cu 10 puncte, 2 victorii, ambele pe teren propriu, 31-12 cu CS Năvodari și 5-0 cu Știința Petroșani, 8 înfrângeri, esaveraj 127-316.

Clasamentul marcatorilor de la RCM Galați, din primele 10 etape este condus de centrul Gabriel Partenie, acesta se află în fruntea ierarhiei cu 36 de puncte, marcate astfel: 8 transformări, 5 lovituri de pedeapsă și 1 eseu. Cele mai multe puncte au fost marcate de centrul gălățean în jocul cu liderul DNS, Poli Agro Iași, purtătorul tricoului cu numărul 12 de la RCM Galați a marcat contra liderului 13 puncte, prin intermediul a 3 lovituri de pedeapsă și 2 transformări. Al doilea în ierarhia marcatorilor de la RCM Galați este un alt jucător care încearcă des buturile adverse, mijlocașul la deschidere Marin Marian, deși a evoluat în doar 4 jocuri, uvertura gălățeană a reușit să marcheze 22 de puncte pentru RCM Galați astfel: 1 eseu, 5 lovituri de pedeapsă, 1 transformare. Podiumul clasamentului marcatorilor din primele X etape din DNS, este completat de căpitanul Gabriel Dănăilă, flankerul Dănăilă a marcat 15 puncte prin intermediul a 3 eseuri și de mijlocașul la grămadă Constantin Badea cu același număr de puncte 15 (3 eseuri).  

Ceilalți marcatori din primele X etape din DNS de la RCM Galați sunt: Sorin Mira 10 puncte ( 2 eseuri), Florin Estoica, Iulian Roatămoale și Mitică Trandafir câte 5 puncte ( un eseu).

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal