RUGBY: Sâmbătă se reia Divizia Națională de Seniori

4

După o pauză de aproape 2 luni, sâmbătă, 3 august, eșalonul secund de rugby, Divizia Națională de Seniori, se reia cu meciurile din partea a II-a din retur, etapa a XI-a. În meciul de redebut în DNS, RCM Galați va juca pe terenul celor de la Bucovina Suceava, sâmbătă, de la ora 15.00, pe stadionul ”Unirea” din Suceava. 
Pauza competițională a fost acoperită de gălățeni cu pregătiri pe plan local, la baza proprie, stadionul ”Municipal”, pregătirile au fost reluate la jumătatea lunii iulie, iar în week-endul trecut, gruparea gălățeană a susținut un meci școală la care au participat pe lângă jucătorii din prima parte a DNS și 3 rugbiști aflați în probe la gruparea gălățeană. 
Până la finalul sezonului regulat, RCM Galați mai are de jucat 4 meciuri, 2 pe teren propriu, cu CSU AV Arad, sâmbătă, 10 august, de la ora 10.00 și cu RC Bârlad sâmbătă, 17 august, de la ora 15.00, și 2 în deplasare, la CSM Bucovina Suceava, sâmbătă, 3 august, de la ora 15.00, și în ultima etapă din sezonul regulat la Navodari, sâmbătă, 24 august, de la ora 13.00.

După X etape din DNS, RCM Galați ocupă locul 7 (din 8) cu 10 puncte din 10 jocuri, 2 victorii, 8 înfrângeri, esaveraj 127-316, 3 puncte bonus. La finalul sezonului regulat, primele 4 clasate vor juca în play-off, iar ultimele 4 vor juca în play-out. În faza secundă a DNS, play-off/out, echipele vor pleca de la 0 puncte în clasament.  

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal