FOTBAL: Derby-ul ”Dunării de Jos” în deschiderea ligii secunde

3
La sediul FRF s-a stabilit astăzi componența și programul celor două serii de liga a II-a. Seria I din liga secundă va avea în componență 12 sau 13 echipe în funcție de situația celor de la Farul Constanța. Alături de FCM Dunărea în seria I vor evolua: CSMS Iași, Rapid București, CF Brăila, FC Clinceni și ACS Berceni (județul Ilfov), Unirea Slobozia (județul Ialomița), Sportul Studențesc, Rapid CFR Suceava, Gloria Buzău, Sport Club Bacău și Unirea Tîrlungeni (județul Brașov). 
În prima etapă este programat derby-ul ”Dunării de Jos” între CF Brăila și FCM Dunărea, meciul se va juca pe ”Municipalul” din Brăila. Programul dunărenilor în tur: etapa a II-a, FCM Dunărea-Unirea Slobozia, etapa a III-a, Unirea Târlungeni-FCM Dunărea, etapa a IV-a, FCM Dunărea-ACS Berceni, etapa a V-a, Gloria Buzău-FCM Dunărea, etapa a VI-a, FCM Dunărea-SC Bacău, etapa a VII-a, CSMS Iași-FCM Dunărea, etapa a VIII-a, FCM Dunărea-Rapid București, etapa a IX-a, Rapid CFR Suceava-FCM Dunărea, etapa a X-a, FCM Dunărea-Sportul Studenţesc, etapa a XI-a, ACS Buftea-FCM Dunărea. 
În acest sezon s-a introdus sistemul play-off/out, la finalul sezonului regulat echipele clasate pe locurile 1-6 vor juca în play-off, iar clasate pe locurile 6-12 (sau 13) vor juca în play-out. Promovează în liga I primele două clasate din cele două serii de liga a II-a, iar în liga a III-a vor retrograda echipele clasate pe locurile 10-12. 
Altfel, FCM Dunărea a câștigat amicalul cu satelitul FC Oțelul cu 5-0, pentru dunăreni au marcat:  Neagu 3, Gohoreanu şi Voicu.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal