FOTBAL: Quantum Club Galați revine la pregătiri în partea a doua a lunii august

9
Finalista fazei județene a Cupei României, Quantum Club Galați va relua pregătirile pentru noul sezon de liga a IV-a, în partea a doua a lunii august, mai exact joi, 19 august. La pregătiri sunt așteptați să se prezinte componenții echipei de sezonul trecut aceștia fiind: Claudiu Padurariu și Georgian Necula-portari; Cosmin Sandu, Cosmin Badarau, Ionuț Velichi, Andrei Doru, Silviu Deliver, Sorin Sârbu, Ciprian Bacnas, Silviu Caleap-fundași; Andrei Munteanu, Iulian Drăguș, Iulian Oprea, Ionuț Trifan, Alexandru  Hanghiuc, Daniel Roșca, Robert Andone-mijlocași; Răzvan Stoica, Adrian Huhulea, Valentin Apostu, Costel Buruiană-atacanți.
Programul meciurilor amicale, dar și componența finală a lotului, se vor stabili după ce va fi finalizat programul ligii a IV-a de către Asociața Județeană de Fotbal Galați. Pentru noul sezon de liga a IV-a, obiectivele Quantum Club sunt: clasarea pe podium în liga a IV-a seniori, câștigarea fazei județene a Cupei României și câștigarea ”Cupei de Iarnă” competiție organizată de AJF Galați în pauza dintre tur și retur. 
 
Sezonul precedent, primul pentru echipa gălățeană în liga a IV-a, Quantum Club a terminat pe ultima treaptă a podiumului liga a IV-a seniori, după Sporting Liești și Metalosport, în Cupa României au jucat finala cu Sporting Liești și s-au impus în ”Cupa de Iarnă”. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal