FUTSAL: United a câștigat la scor amicalul de la Focșani cu Progresul

3
 
După căteva zile de pregătiri fotbaliștii de la United au susținut luni la Focșani primul meci amical al verii. În ”Sala Polivalentă”, medaliata cu bronz de sezonul trecut a câștigat primul meci de verificare al verii cu 9-2, la pauză 4-1, în fața celor de la Progresul Focșani. Pentru gălățeni au marcat: Emanoil Dodan 4, Sandu Dragoș 3, Ovidiu Tudose și Mihăiță Bâgu, câte unul. Autorul celor 3 goluri din jocul de astăzi Sandu Dragoș, este un jucător achiziționat de United în acestă vară. Acesta a mai jucat în România la Futsal Club Craiova (echipă desființată) iar în sezoanele precedente a evoluat în liga secundă din Spania. De asemenea gruparea gălățeană se află în discuții pentru o revenire la Galați a lui Marian Șotârcă. În viitorul sezon, United se va baza pe lotul cu care a cucerit bronzul sezonul trecut cu câteva achiziții  (Toniţă, Tănăsilă, Salichi – Cojoc, Popliacă, Ivan, Bâgu, Apostol, Moldoveanu, Tudose, Iorga, Buleandră, Dodan). 
Pentru gruparea gălățeană urmează returul dublei amicale cu Progresul Focșani, acesta se va disputa miercuri sau vineri la Galați, apoi începând de luni, 12 august, timp de 7 zile vor pleca în cantonament, la Sinaia. La revenirea din cantonament gruparea gălățeană va juca o dublă amicală cu nou promovata în liga I cu Dunărea Călărași. 
Altfel, joi, 8 august, la sediul FRF, vor avea loc alegeri pentru șefia futsalului din România, după ce fostul președinte al Comisiei de Futsal, Sorin Țerbea a decedat, cele mai mari șanse de a accede în fruntea futsalului le are președintele de la United, Toader Ștfeu. Liga I va începe la 25 august, iar programul cât și numărul de echipe participante vor fi stabilite la Adunarea Generală din 8 august.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal