RUGBY: Gabriel Partenie liderul marcatorilor RCM Galați din sezonul regulat

5

Rugby Club Municipal Galaí a încheiat primul sezon regulat din Divizia Națională de Seniori pe locul 7 cu 19 puncte, esaveraj 213-414 și va juca pentru evitarea retrogradării în divizia A alături de Bucovina Suceava, CSU AV Arad și Cs Năvodari. 
În clasamentul marcatorilor de la RCM Galați din sezonul regulat, pe primul loc se află centrul Gabriel Partenie, acesta conduce în ierarhia marcatorilor cu 60 de puncte, marcate astfel: 14 transformări, 9 lovituri de pedeapsă și un eseu. Cele mai multe puncte într-un meci au fost marcate de gălățean în victoria cu CSU AV Arad, când a marcat 14 din cele 19 puncte ale echipei, o transformare și 4 lovituri de pedeapsă. Și în meciul cu liderul (pe atunci) al DNS Poli Agro Iași, centrul gălățean a marcat un număr destul de mare de puncte 13, prin intermediul a 3
lovituri de pedeapsă și 2 transformări. 
Al doilea în clasamentul marcatorilor este mijlocașul la grămadă Constantin Badea, acesta a marcat în sezonul regult 30 de puncte prin intermediul a 6 eseuri. Podiumul clasamentului marcatorilor este completat de mijlocașul la deschidere Marin Marian, uvertura gălățeană a marcat în sezonul regulat 25 de puncte în cele 7 meciuri în care  avut drept de joc, în celelalte 7 ale DNS Marin Marian a fost suspendat. În topul marcatorilor din sezonul regulat se află și căpitanul Gabriel Dănăilă, acesta a reușit să marcheze 20 de puncte, din 4 eseuri. 
Ceilalți marcatori din sezonul regulat de la RCM Galați sunt: fundașul Florin Estoica cu 15 puncte din 3 eseuri, 2 dintre ele marcate în meciul de acasă cu CSU AV Arad, centrul Sorin Mira 10 puncte ( 2 eseuri), pilierul Mitică Trandafir 10 puncte (2 eseuri), pilierul  Mircea Ionuț Constantin cu 10 puncte, 2 eseuri marcate de cel supranumit ”forță” în meciul cu RC Bârlad, centrul Ionuț Cosmiuc cu 8 puncte marcate prin intermediul a 2 lovituri de pedeapsă și o transformare, Iulian Roatămoale, Costel Manolache, George Rusu, Cătălin Stănescu cu câte un eseu (5 puncte).
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal