RUGBY: RCM Galați înfruntă CSU Arad sâmbătă pe ”Municipal”

5
Primul meci din dubla de acasă din finalul sezonului regulat al Diviziei Naționale de Seniori, rugbyștii gălățeni îl vor susține sâmbătă, 10 august, de la ora 10.00, pe stadionul ”Municipal” contra unei viitoare colege de play-out, CSU Aurel Vlaicu Arad. Jocul cu ”studenții” arădeni nu are o miză prea mare, ambele echipe vor juca în play-out-ul DNS, iar etapele rămase pâna la final sunt folosite pentru a pregăti partea cea mai importantă a sezonului play-out-ul. 
La fel ca în tot sezonul regulat și în meciul cu CSU AV Arad echipa gălățrană se confruntă cu o serie de indisponibilități, lipsesc în continuare suspendații: Marin Marian, Gigi Cloșca- care își vor ispăși a VI-a din cele X etape
de suspendare, Mitică Trandafir-pilierul este la ultima etapă de suspendare. În schimb lotul gălățean a fost fortificat cu o serie de juniori din propria pepinieră printre care și cei doi marcatori de etapa trecută de la Suceava, Costel Manolache și George Rusu. 
Cu 3 etape înainte de finalul sezonului regulat, cele două adversare de sâmbătă de pe ”Municipal” sunt vecine de clasament, gazdele de la RCM Galați sunt pe locul 7 cu 10 puncte, din 11 jocuri, 2
victorii, 9 înfrângeri, esaveraj 141-338, 3 puncte bonus,în timp ce CSU AV Arad ocupă locul 6 cu 19 puncte. În tur gazdele de la CSU Arad s-au impus cu 38-15.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal