RUGBY: RCM Galați mizează pe juniori în partea a doua a DNS

5
 
Cu lotul decimat de suspendări și acidentări dar și cu posibilități limitate în ceea ce privește achiziția de noi jucători cu care să abordeze meciurile din partea a doua a DNS, RCM Galați va miza în partea secundă a  Diviziei Naționale de Seniori pe o serie de jucători proveniți din propria pepinieră. Contingentul de juniori promovați la seniori este format din 13 jucători iar dintre aceștia nu lipsesc cei 4 internaționali U 18 ai echipei care în primăvară au participat la CE U 18, centrul George Rusu, fundașul Costel Manolache și cei doi jucători de linia a III-a Cristi Boboc și Cosmin Tihan. Ceilalți jucători promovați de la echipele de juniuori sunt: Eduard Stan-linia I, Dan Manolache-linia a II-a, George Coman-centru, Alexandru Borta-centru, Alexandru Gheonea-aripă, Roberto Sârbu-aripă, Stelian Grumăzscu-uvertură, Marius Frunză-linia a II-a, Sorin Mocanu-linia a III-a.  De altfel, în meciul de la Suceava, primul de la reluarea DNS, pierdut de RCM Galați 14-22, deși la pauză conduceau cu 7-0, juniorii RCM-ului s-au făcut remarcați, centrul George Rusu și fundașul Costel Manolache au marcat câte un eseu. 
Altfel, în clasamentul marcatorilor de la RCM Galați, din cele XI etape ale Diviziei Naționale de Seniori, continuă să conducă centrul Gabriel Partenie cu  40 de puncte, marcate astfel: 10 transformări, 5 lovituri de pedeapsă și 1 eseu. În clasamnetul marcatorilor au intrat și cei doi marcatori de la Suceava, Rusu și Manolache cu câte 5 puncte. Ceilalți marcatori de la RCM Galați din DNS se pot vedea aici
Atât juniorii promovați în acestă vară cât și seniorii echipei pot fi urmăriți sâmbătă, 10 august, de la ora 10.00, pe stadionul ”Municipal” în meciul cu cei de la CSU Aurel Vlaicu Arad. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal