RUGBY: RCM Galați va juca în play-out-ul DNS

2
 
Cu 3 etape înainte de finalul sezonului regulat din Divizia Națională de Seniori, lucururile încep să se limpezească în clasament. În primul meci de după vacanța, RCM Galați a pierdut 14-22, la Suceava deși la pauză gălățenii conduceau cu 7-0 !. În urma înfrângerii de la Suceava, RCM-ul se clasează pe locul 7 în DNS cu 10 puncte, din 11 jocuri, 2 victorii, 9 înfrângeri, esaveraj 141-338, 3 puncte bonus, și nu mai pot prinde unul din primele 4 locuri care asigură prezența în play-off. Alături de RCM Galați în play-out vor mai juca, CS Năvodari, locul 8, cu 6 puncte din 11 meciuri, în etapa precedentă CS Năvodari a pierdut 0-80 la Stejarul Buzău, CSU AV Arad, viitoarea adversară gălețenilor în DNS cât și una dintre echipele Bucovina Suceava sau Știința Petroșani. După 11 etape din DNS cele două echipe sunt despărțite în clasament de un singur punct, (Suceava 24, Petroșani 25). 
În play-out cele 4 echipe vor juca după sistemul fiecare cu fiecare, tur-retur, 6 jocuri. Toate cele 4 echipe angrenate în play-out vor pleca de la 0 puncte în clasament. La finalul play-out-ului, ultimele două clasate vor retrograda în divizia A. Jocurile din play-out vor debuta imediat după finalul sezonului regulat, sâmbătă, 31 august, și se vor termina sâmbătă, 5 octombrie. 
Altfel, până la finalul sezonului regular RCM Galați mai are de disputat 3 jocuri, 2 consecutive pe teren propriu, primul sâmbătă, 10 august, de la ora 10.00, cu CSU Aurel Vlaicu Arad, iar al doilea, sâmbătă, 17 august, de la ora 13.00, cu RC Bărlad. Ultimul meci din sezonul regulat gălățenii îl vor disputa sâmbătă, 24 august, de la ora 13.00, pe terenul ultimei clasate CS Năvodari.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal