FOTBAL: Două echipe cu punctaj maxim în Liga a IV-a, Metalosport lider la golaveraj

6

Liga a IV-a Galați a revenit în acest final de săptămână, după o săptămână de pauză forțată. După disputarea meciurilor din etapa a IV-a, doar două echipe au punctaj maxim, Metalosport și Unirea Braniștea. În etapa curentă, ambele echipe din fruntea clasamentului au câștigat meciurile disputate la scor, Metalosport a trecut cu 7-0 de Victoria Independența, chiar la Independența!, iar Unirea Braniștea a învins pe teren propriu cu 7-2 Fulgerul Smulți. În etapa din acest weekend s-au marcat multe goluri, cele mai multe s-au înscris la Drăgănești unde Avântul a învins Bujorii Târgu Bujor cu 9-1. Tot Avântul dar de Valea Mărului a trecut cu 8-0 pe teren propriu de Unirea Hanu Conachi. Celelalte rezultate din etapa a IV-a sunt: Sporting Tecuci-Avântul Vânători 1-2, Avântul Matca-Muncitorul Ghidigeni 4-1, Quantum Club Galați-Gloria Ivești 1-0 și surpriza rundei, în ultimul meci al etapei, Viitorul Costache Negri, echipă cu punctaj maxim după primele două etape a terminat la egalitate 1-1, pe teren propriu cu Juventus Toflea. 

În clasament pe primul loc este Metalosport cu 9 puncte din 3 jocuri, golaveraj 17-3, pe locul 2 se situează Unirea Braniștea cu același număr de puncte 9, dar golaveraj inferior 15-3. Ultima treaptă a podiumului este ocupată de Viitorul Costache Negri cu 7 puncte. După 3 etape, două echipe nu au acumulat încă punct(e), Bujorii Târgu Bujor și Unirea Hanu Conachi  sunt singurele echipe cu 3 înfrângeri din 3 meciuri. 
Etapa viitoare, sunt programate meciurile: Metalosport-Avântul Matca, Avântul Vânători-Unirea Braniștea, Bujorii Târgu Bujor-Sporting Tecuci, Fulgerul Smulți-Victoria Independența, Muncitorul Ghidigeni-Quantum Club, Gloria Ivești-Avântul Valea Mărului, Unirea Hanu Conachi-Viitorul Costache Negri și Juventus Toflea-Avântul Drăgănești.  
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal