FOTBAL: FC Oțelul află luni adversarul din cupă

6

Singura echipă din județul Galați, care activează în Cupa Romăniei, FC Oțelul, va afla la începutul săptămânii viitoare, adversarul cu care va juca în șaisprezecimile competiției. Luni, de la ora 16.00, la Casa Fotbalului din București va avea loc tragerea la sorți a meciurilor din turul VI, fază a competiției în care vor participa echipele calificate din rundele anterioare dar și cele 18 din Liga I. Meciurile din faza a VI-a (șaisprezecimi) se vor juca în intervalul 24-26 septembrie, pe terenul cluburilor stabilite prin tragere  la sorți, în sistem eliminatoriu, într-o singură manșă.    
FC Oțelul este cea de a patra echipă gălățeană care va juca în actualul sezon al Cupei României, după ce alte trei echipe gălățene au părăsit competiția în tururile precedente. Satelitul echipei de Liga I, Oțelul II a părăsit cupa în turul I fiind învinsă de FC Gârceni, Sporting Liești a fost eliminată din cupă în turul IV de către cei de la FCM Dunărea, după ce în precedentele tururi nou promovata în Liga a III-a a eliminat CSM Focșani, FCM Bacău și Conpet Cireșu, iar ultima echipă gălățeană care a părăsit cupa este FCM Dunărea, dunărenii au fost eliminați în turul V de Sport Club Bacău. 

Până la jocul din cupă Oțelul va juca duminică, de la ora 19.00, în etapa a VII-a din Liga I, pe stadionul ”Oțelul” cu Astra Giurgiu. 

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal