FOTBAL: FCM Dunărea termină cu un egal pe terenul FC Oțelul meciurile de pregătire

16
 
FCM Dunărea a încheiat meciurile de pregătire premergătoare debutului în noul sezon de Liga a II-a cu un egal prețios 1-1, la pauză 1-1, scos pe terenul celor de la FC Oțelul. Deși echipa de prima ligă a deschis scorul rapid în minutul 6 prin Ioan Filip, dunărenii au replicat în minutul 18 printr-un fost oțelar, Paul Șomodean. 
Egalul de pe terenul FC Oțelul  este al III-lea din perioada de pregătire pentru FCM Dunărea după ce echipa antrenată din acestă vară de Ioan Balaur a mai remizat 1-1 cu CF Brăila, pentru FCM Dunărea a marcat Silviu Moise, și 0-0 cu Sport Club Bacău. Celelalte rezultate din meciurile amicale ale dunărenilor sunt: 5-0 cu FC Oțelul II, marcatori: Cosmin Neagu 3, Auraș Gohoreanu și Florea Voicu, 2-0 cu Farul Constanța, marcatori Cosmin Neagu și Marius Bâtfoi, 2-2 la Galați, marcatori Adrian Moroșanu și Marius Bâtfoi și 0-1 la Buzău cu Gloria.
În amicalul cu FC Oțelul, Ioan Balaur a trimis în teren formula: Bogdan Olaru-Laurențiu Radu, Cătălin Hristian, Paul Șomodean, Sorin Cucu, Stelian Cucu, Florin Istrate, Voicu Florea, Cosmin Neagu, Auraș Gohoreanu, Marius Bâtfoi. Rezervele dunărenilor au fost: Marius Trihenea, Lucian Asanache, Cenk Firat, Silviu Moise, Sorin Drăgan, Alexandru Cristrea, Alexandru Chebac. Dintre achzițiile din acestă vară ale dunărenilor se remarcă Cosmin Neagu sosit de la Delta Tulcea, autor a 4 goluri în meciurile amicale și Marius Bâtfoi transferat de la CS Buftea, marcator a 2 goluri în amicale. 
Primul meci din Liga a II-a, FCM Dunărea îl va juca în etapa a III-a !! pe teren propriu cu Rapid CFR Suceava  miercuri, 18 septembrie, adversarul din etapa a II-a, Sportul Studențesc a fost exclus pentru din cauza multor neprezentări. Până la debutul în Liga a II-a, FCM Dunărea va juca în turul V al Cupei României, miercuri, 11 septembrie, de la ora 16.30, pe stadionul ”Aerostar” din Bacău, cu nou promovata în Liga a II-a Sport Club Bacău.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal