FOTBAL: În Liga a III-a, Oțelul II primește replica liderului, Sporting Liești joacă cu ultima clasată

4

Vineri, 27 septembrie, în Liga a III-a, se vor juca meciurile din etapa a V-a. Cele două echipe gălățene care activează în Liga a III-a, vor întâlni adversari de la cei doi poli ai clasamentului, echipa satelit a FC Oțelul va juca pe teren propriu liderul seriei cu FC Voluntari, iar nou promovata Sporting Liești se va deplasa la Brăila, pentru meciul cu Compet, ultima clasată din serie. 
După V etape scurse din seria secundă a Ligii a III-a, FC Oțelul II ocupă locul 5 în clasmaent cu 7 puncte, 2 victorii, 1 egal, 1 înfrângere, golaveraj 6-7, iar cei de la Voluntari sunt pe primul loc cu 10 puncte, fără înfrângere, golaveraj 7-1. Jocul dintre Oțelul II și FC voluntari se va disputa pe stadionul ”Ancora-Zoltan David”, începând cu ora 17.00. Arbitrii jocului vor fi Andei Illyeș din Ploiești, Ion Gabriel Cătină și Mihai Răzvan Dobre, asistenți, ambii din Târgoviște. 
Dacă la Galați, se vor întâlni două echipe din partea superioară a clasamentului, la Brăila, pe stadionul ”Municipal”, se vor întâlni două noi promovate, Compet și Sporting Liești, ambele aflate în partea a doua a clasamentului și cu mare nevoie de puncte. Înaintea meciului din etapa a V-a, Sporting Liești ocupă locul 10 cu 3 puncte, golaveraj 6-8, trupa pregătită de cuplul Buciumeanu-Crihană, vine după o serie de 3 înfrângeri consecutive, toate la limită, iar Compet este pe ultimul loc, fără punct, fără gol marcat în actuala ediție de Liga a III-a, golaveraj 0-9. Sporting Liești s-a întâlnit de curând cu Compet Cireșu, la mijlocul lunii august, la Liești, în turul III al cupei, iar gălățenii s-au impus cu 2-1. Cele două adversare de vineri, au atins performanțe indentice în sezonul precedent, au câștigat cupa și campionatul în ligile județene din Galați și Brăila si au promovat în Liga a III-a. Jocul va fi arbitrat de Adrian Kiriță din București, Nicolae Mătăoanu din București și Dragoș Radu din Dragomirești, și va fi transmis live score de www.sportgalati.com
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal