FOTBAL: La Axintele, Lieștiul a scăpat egalul printre degete

5

La prima deplasare în Liga a III-a, Spoting Liești a fost foarte aproape de a obține un meci egal pe terenul celor de la Viitorul Axintele. Nou promovata în Liga a III-a a pierdut la limită 2-1, pe final, meciul cu Axintele. Scorul a fost deschis de gazde în minutul 47, gălățenii au egalat în minutul 55, prin Robert Stoica, iar gazdele au marcat gol doi pe final de meci în minutu 85. Și Sporting Liești a marcat a doua oară, în ultimul minut de joc, însă golul a fost anulat eronat, pe motiv de off-side.
La Axintele, Sporting Liești a evoluat în formula: Nicușor Măstăcan-Ștefan Scutaru, Ciprian Teleagă, Andrei Petrea, Vasile Nastea-Daniel Voicu, Ștefan Adamache, Daniel Lovin, Cristian Bahnașu-Laurențiu Vieru, Robert Stoica. Au mai evoluat: Dragoș Voicu, George Ancerenco, Valentin Dorojan. Antrenori:
Doru Buciumeanu, Ion Stoica, Ionel Crihană.   
Pe lângă golul anulat în ultimul minut de joc cei de la Liești mai reclamă și drumul pe care au fost nevoiți să îl pargurgă pentru a ajunge la stadion, au mers prin câmp pe drum de țară mai bine de 20 de kilometri. 
După 2 etape din Liga a III-a, Sporting Liești ocupă locul 7 în clasamentul seriei a II-a cu 3 puncte, golaveraj 3-3. În etapa a III-a, Sporting Liești va evolua tot în deplasare pe terenul celor de la Gloria Popești Leordeni. 
Cealaltă echipă gălățeană din Liga a III-a, FC Oțelul II a pierdut 0-3 pe terenul celor de la Dunărea Călărași. În etapa a III-a, FC Oțelul II va juca pe teren propriu, vineri, 13 septembrie, de la ora 17.00, cu Rapid Fetești. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal