FOTBAL: Quantum Club-Metalosport, derby de Galați în Liga a IV-a

27
După ce în etapa de la mijlocul săptămânii Metalosport a rămas singura echipă cu punctaj maxim din Liga a IV-a, în etapa VI-a, rundă ce se va disputa în weekend, liderul va avea de înfruntat cealaltă echipă din Galați din Liga a IV-a, Quantum Club. Meciul se va disputa sâmbătă, 28 septembrie, de la ora 17.00, pe stadionul ”Siderurgistul”. Pentru că este un adevîărat derby al Ligii a IV-a, Comisia Județeană de Arbitri a delegat pentru acest joc o brigadă de arbitri de lot divizionar, la centru va fi Adrian Viorel Cojocaru, arbitru care fluieră și în Liga I, iar asistenți vor fi Alexandru Florian Vișan și Daniel Petrișor Vlase, observator de arbitri a fost delegat președintele AJF Galați, Nicolae Rainea. Înaintea derby-ului de sâmbătă, Metalosport este pe primul loc cu  12 puncte din 4 jocuri, iar Quantum Club ocupă locul 6 cu 7 puncte. 
În etapa a VI-a mai sunt programate meciurile: Avântul Matca-Fulgerul Smulți, Avântul Valea Mărului-Muncitorul Ghidigeni, Viitorul Costeche Negri-Gloria Ivești, Juventus Toflea-Bujorii Târgu Bujor, Victoria Independența-Avântul Vânători, Unirea Braniștea-Sporting Tecuci, Avântul Drăgănești stă din cauză că cei de la Unirea Hanu Conachi s-au retras din campionat. 
În deschiderea meciurilor seniorilor vor juca echipele de juniori, după același program. La juniori în clasament conduc Juventus Toflea, Avântul Vânători și Gloria Ivești, toate cu câte 12 puncte, fără înfrângere. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal