FOTBAL: Metalosport se desprinde în fruntea Ligii a IV-a

18

Etapa intermediară de miercuri din Liga a IV-a Galați, a fost plină de surprize. Prima s-a înregistrat la Vânători, unde Avântul a administrat prima înfrângere din acest sezon celor de la Unirea Braniștea, Avântul a căștigat cu 1-0 și a egalat la puncte echipa din Braniștea. Al doilea rezultat surprinzător al rundei a fost cel de la Târgu Bujor, gazdele, penultimul loc fără puncte, au obținut prima victorie din acest sezon 3-0, în fața celor de la Sporting Tecuci, însă la masa verde, Sporting Tecuci nu s-a prezentat la jocul de la Târgu Bujor. O altă neprezentare s-a înregistrat și la jocul Unirea Hanu Conachi-Viitorul Costache Negri, de data acesta gazdele au fost absente de la meci, din cauza problemelor financiare, Unirea Hanu Conachi, echipă înscrisă în acest sezon direct în Liga a IV-a, s-a retras din campionat. Celelalte rezultte ale rundei au fost: Fulgerul Smulți-Victorioa Independența 3-3, Metalospot-Avântul Matca 7-4, Muncitorul Ghidigeni-Quantum Club Galați 2-1, Gloria Ivești-Avântul Valea Mărului 6-3, Juventus Toflea-Avântul Drăgănești 2-4. 
După V etape din Liga a IV-a, Metalosport este singura echipă cu punctaj maxim, gălățenii au acumulat în cele 4 jocuri disputate 12 puncte, iar golaverajul este 24-7. Metalosport este urmată în clasament de Unirea Braniștea și Avântul Vânători, ambele cu câte 9 puncte, dar departajate de golaveraj. 
Etapa viitoare se va disputa la finalul săptămânii și se vor disputa jocurile: Quantum Club-Metalosport, sâmbătă, 28 septembrie, ora 17.00, stadion ”Siderurgistul”; Avântul Matca-Fulgerul Smulți, Avântul Valea Mărului-Muncitorul Ghidigeni, Viitorul Costache Negri-Gloria Ivești, Juventus Toflea-Bujorii Târgu Bujor, Victoria Independența-Avântul Vânători, Unirea Braniștea-Sporting Tecuci.   
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal