FOTBAL: Pasa proastă continuă la Sporting Liești

5

Sporting Liești a continuat seria rezultatelor negative în Liga a III-a. În etapa a V-a, gălățenii au înregistrat al IV-lea meci consecutiv fără victorie, pierzând surprinzător, 4-0, la pauză 2-0  pe terenul ultimei clasate înaintea etapei, Conpet Cireșu, echipă care după 4 jocuri din Liga a III-a nu marcase nic un gol și încasase 9. În meciul disputat pe stadionul ”Municipal” din Brăila, Cireșu a deschis scorul rapid în minutul 10, iar în minutul 13 au majorat diferența, acesta fiind și scorul pauzei. La pauză antrenorul gălățean a efectuat două schimbări, au intrat Scutaru și Ancerenco, însă, efectul acestora nu s-a văzut pe tabela de marcaj. În minutul 68, Doru Buciumeanu a epuizat schimbările, au intrat Gheoca și Dorojan, dar cei care au marcat au fost tot gazdele în minutele 75 și 85.

Sporting Liești a început jocul în formula: Măsătcan-Postolea, Nastea, Petrea, Teleagă-Voicu Dragoș, Voicu Daniel, Bahnașu, Lovin-Stoica, Adamache. Etapa viitoare, Sporting Liești va juca pe teren propriu, sâmbătă, 5 octombrie, de la ora 15.00, cu CS Ștefănești.

Cealaltă echipă gălățeană din Liga a III-a, FC Oțelul II a pierdut 0-2 pe teren propriu jocul cu liderul FC Voluntari. După înfrângerile de vineri, echipele gălățene se clasează în partea secundă a clasamentului, FC Oțelul II ocupă locul 8 cu 7 puncte, iar Sporting Liești, locul 11 cu 3 puncte. Etapa viitoare FC Oțelul II va juca pe terenul celor de la Progresul Cernica. 

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal