FOTBAL: Sporting Liești-la Popești Leordeni, la fel ca la Axintele, înfrângere pe final și tocați de arbitri

5

Cea de a doua deplasare consecutivă din Liga a III-a, a fost pierdută de nou promovata Sporting Liești, cu același scor cu care au pierdut și în etapa precedentă la Axintele, 2-1. Și evoluția scorului a fost aceiași ca în etapa precedentă, gazdele au deschis scorul, Lieștiul a egalat, în minutul 26 prin Alexandru Postoloea, șut de senzație de la 30 de metri direct în vinclu, iar pe final de meci gazdele au marcat golul victoriei, astăzi lieștenii au încasat golul doi în minutul 70. Și maniera de arbitraj a fost aceiași ca în etapa precedentă, arbitrajul Cristinei Dorcioman a fost contestat vehement de oaspeți, despre arbitraj unul dintre oficialii clubului ne-a declarat: ”La fel ca în etapa precedentă, suntem nevioți să ne plângem din nou de arbitraj, doamna sau domnișoara arbitru Dorcioman, ne-a omorât, ne-a tocat, a fost numai cu ei, numai cu ei, numai cu ei”. 
 
Jocul de la Popești Leordeni, a fost început de  Sporting Liești în formula: Nicușor Măstăcan- Andrei Petrea, Ciprian Teleagă, Ionuț Bozian, Alexandru Postolea-Dragoș Vocu, Daniel Voicu, George Ancerenco, Daniel Lovin-Valeintin Dorojan, Ștefan Adamache. Au mai evoluat: Robert Stoica, Laurențiu Nastea și Cristian Bahnașu. Antrenori:
Doru Buciumeanu, Ion Stoica, Ionel Crihană.   

Înfrângerea din etapa curentă este a doua pentru echipa din Liești, iar în clasamentul seriei a II-a, Sporting Liești ocupă locul 8 cu 3 puncte din 3 jocuri, golaveraj 3-4. Etapa viitoare, Sporting Liești va juca pe teren propriu, după două meciuri consecutive în deplasare, cu Callatis Mangalia. Jocul este programat să se dispute sâmbătă, 21 septembrie, de la ora 17.00, pe ”Liești Arena”. 

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal