FOTBAL: Victorie amicală pentru FCM Dunărea la malul mării

6
 
Înaintea celui mai important meci amical din acestă perioadă, cel de sâmbătă viitoare cu FC Oțelul, FCM Dunărea a susținut sâmbătă la Constanța un nou joc de verificarea, contra colegilor de serie FC Farul. Jocul de la malul mări a fost câștigat de gălățeni cu 2-0, la pauză scorul a fost 1-0, pentru FCM Dunărea au marcat achizițiile din această vară, Cosmin Neagu (sosit de la Delta Tulcea) în minutul 35 și  Marius Bâtfoi (sosit de la CS Buftea) în minutul 75. 
Victoria de la Constanța este doar a doua din perioada de pregătire pentru FCM Dunărea după ce au mai învins cu 5-0 FC Oțelul II, celelalte rezultate din amicale ale dunărenilor sunt:  2-2 și 0-1 cu Gloria Buzău, 1-1 cu CF Brăila, 0-0 cu Sport Club Bacău. Tot în perioada de pregătire, FCM Dunărea a obținut calificarea în turul V al Cupei României, după victoria 1-0 de la Liești. 
Pâna la debutul  în noul sezon de Liga a II-a, FCM Dunărea va juca sâmbătă, 7 septembrie, de la ora 11.00, la baza sportivă ”Ancora-Zoltan David” cel mai important meci amical din perioada de pregătire contra concitadinilor de la FC Oțelul. În Liga a II-a, conform programării inițiale, varianta cu 13 echipe, FCM Dunărea va juca în deplasare la Sportul Studențesc, dar echipa bucureșteană nu s-a prezentat la meciul de cupă de la Balotești și riscă excluderea din Liga a II-a.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal