HOCHEI: CSM Dunărea debutează în LNH la Gheorgheni

15
Cu o întârziere de peste o luna, Federația Română de Hochei, a dat publicității țintarul ediției 2013-2014, din Liga Națională de Hochei. În noua ediție a LNH, ce va debuta la începutul lunii octombrie, seniorii de la CSM Dunărea vor evolua alături de alte 7 echipe după cum urmează: Sport Club Miercurea Ciuic-campioana ediției trecute, Corona Brașov-vicecampioana, Steaua București, Progym Gheorgheni, Sportul Studențesc București, CS Școlar Miercurea Ciuc și Corona II Brașov, echipa secundă a vicecampionilor. 
Sistemul de desfășurare al Ligii Naționale este același din sezoanele precedente, la finalul sezonului regulat, jocuri tur-retur, o singură manșă, primele două clasate se vor califica direct în semifinale. Celelalte echipe, cu excepția celor de la Corona II Brașov, vor juca grupă de baraj pentru semifinale. Sistemul de desfășurare al barajului este jocuri tur-retur, dar în dublă manșă. La finalul barajului pentru semifinale, primele două clasate se vor califica în semifinalele LNH. În semifianle se va juca după sistemul cel mai bun din 3 jocuri, iar în finală se califică echipele care au căștigat două jocuri din trei. Învinsele din semifinale vor juca în finala mică, după sistemul cel mai bun din 5 meciuri, iar finala mare se va juca după sistemul cel mai bun din 7 jocuri. 
Meciurile CSM Dunărea din sezonul regulat au fost programate de federali să se dispute grupat, dunărenii vor debuta vineri, 11 octombrie la Gheorgheni, apoi a doua zi sâmbtătă, 12 octombrie, vor juca tot în Harghita la Miercurea Ciuc cu CS Școlar, iar duminică, vor întâlnii echipa campioană tot la Miercurea Ciuc. După mini turneul din Harghita, dunărenii vor juca 3 meciuri consecutive pe teren propriu, primul miercuri, 30 octombrie, cu Sport Club Miercurea Cicu, apoi vor întâlni vineri, 1 noiembrie, Sportul Studențesc, iar sâmbătă, 2 noiembrie, vor juca cu Corona II Brașov, tot la Galați. Următorul grup de meciuri pentru dunăreni este programat să se dispute la Brașov, vineri, 22 noiembrie vor juca cu Corona, iar sâmbătă, 23 noiembrie, vor întâlni echipa secundă Corona II. În intervalul 29-30 noiembrie, CSM Dunărea se va deplasa la București pentru disputele cu Steaua și Sportul Studențesc. Dunărenii vor termina sezonul regulat cu 4 meciuri consecutive pe teren propriu, primul, se va juca vineri, 6 decembrie, cu CS Școlar Miercurea Ciuc, al doilea, duminică, 8 decembrie cu Steaua, penultimul meci din sezonul regulat, CSM Dunărea îl va juca vineri, 13 decembrie cu Corona Brașov, iar prima parte a campionatului se va termina duminică, 15 decembrie, când CSM Dunărea va întâlni Progym Gheorgheni. Meciurile din barajul pentru semifinale se vor juca începând din 10 ianuarie, 2014.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal