HOCHEI: Șane mici pentru CSM Dunărea să joace în Cupa României

6

Spre deosebire de sezoanele precedente, când cea de a doua competiție organizată de FR Hochei se disputa sub formă de grupe, ediția din acest an a Cupei României va debuta direct în semifinale. Conform programului dat publicității de FR Hochei, în cupă vor juca doar primele 4 clasate de la finalul sezonului regulat. Cele patru vor juca în intervalul 21-22 decembrie, ”final four-ul” competiției, semifinalele și cele două finale. 
Pentru CSM Dunărea șansele de a prinde unul din primele 4 locuri și de a juca în semifinalele cupei sunt mici, primele două locuri la finalul seonului regulat sunt acontate de Sport Club Miercurea Ciuc și Corona Brașov, echipe care jocă și în Liga MOL, iar pentru celelate două locuri dunărenii se vor lupta cu Steaua București, Progym Gheorgheni și CS Școlar Miercurea Ciuc, echipe care au depășit CSM Dunărea în clasamentul final al ediției trecute. 
De altfel, ultima performanță a hocheiștilor de la Dunărea a fost realizată în Cupa României, în ediția 2010 a competiției, dunărenii au câștigat medaliile de bronz după ce în finala mică au învins Steaua Rangers București cu 4-3 (0-1, 2-2, 0-2), golurile gălățenilor din finala mică de la Brașov fiind marcate de Boris Ruzicka din pasa lui Levente Elekes, Andrei Nutu (Juraj Zemko, Boris Ruzicka), Levente Elekes (Andrei Nutu) și Cătălin Geru. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal