RUGBY: Contantin Badea și Marin Marian au părăsit RCM Galați !

4
 

Deși sunt în plină luptă pentru salvarea de la retrogradare din Divizia Națională de Seniori, Rugby Club Municipal Galați s-a despărțit în aceste zile de doi jucători importanți. La finalul meciului cu cu CS Năvodari, câștigat  de gălățeni cu 29-26, mijlocașul la grămadă Constantin Badea ne-a declarat: ”Un meci pe muchie de cuțit, la finalul căruia cei din Galați au ieșit învingători. Mulțumesc grupului frumos de la Galați pentru momentele petrecute alături de ei la ficare meci. Din păcate ne vom vedea la anul, din cauza problemelor financiare am fost nevoit să aleg locul de muncă în detrimentul hobby-ului meu”.

De asemenea, din aceleași motive financiare, un alt jucător de la RCM Galați a fost nevoit să renunțe la rugby, mijlocașul la dechidere Marin Marian, a părăsit echipa gălățeană și a ales să plece în străinătate la muncă. 

Cosntantin Badea și Marin Marian erau doi jucători importantți pentru RCM Galați, Badea a evoluat în primii XV, în aproape toate meciurile disputate până acum de RCM Galați și a marcat 30 de puncte prin intermediul a 6 eseuri. De partea cealată uvertura Marin Marian a fost titular de drept în echipă până la suspendarea din meciul cu RCM Bârlad, apoi revenit după suspendare a evoluat sporadic pentru echipă fiind introdus câteva minute pe final sau a fost lăsat pe banca de rezerve. În cele 7 jocuri în care a evoluat Marin Marian a macat 25 de puncte, fiind al III- lea în clasamentul marcatorilor după Gabriel Patenie și Cosntantin Badea.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal