RUGBY: Duminică cu emoții pentru RCM Galați

4

Cu victoria de sâmbătă, 17-14, la pauză 17-0, în fața celor de la CS Năvodari, socotelile în privința retrogradării nu s-au încheiat pentru RCM Galați. Emoțiile vor continua pentru gălățeni și duminică, când vor fi suporterii celor de la CSM Bucovina Suceava în jocul cu contracandidata gălățenilor la un loc în Divizia Națională de Seniori. Gălățenii au nevoie de o victorie a celor de la CSM Suceava pentru a se menține pe locul 2 în clasamentul play-out-ului, cu o etapă înainte de final.

Înaintea meciul de la Arad, dintre CSU AV și CSM Suceava, pe primul loc în play-out este Bucovina Suceava cu 14 puncte din 4 jocuri, RCM Galați a urcat pe locul 2 după victoria cu dobrogenii, cu 12 puncte din 5 jocuri, esaveraj 71-91, locurile retrogradabile sunt ocupate de CSU AV Aradd, locul 3 cu 11 puncte, dar din 4 jocuri, iar retrogradată în Liga a III-a este CS Năvodari, cu 6 puncte din 5 jocuri.

Ultima etapă din play-out este programată să se dipsute sâmbătă, 5 octombrie, RCM Galați va juca la Suceava cu Bucovina de la ora 11.00, un nou meci decisiv pentru salvarea de la retrogradare, dacă Suceava pierde mâine la Arad, în meciul  iar CSU AV Arad va juca la CS Năvodari. Ultima retrogradată din play-out se va stabili, cel mai probabil, după ultimele meciuri din play-out.

Altfel, pe lângă emoțiile seniorilor, cei de la RCM Galați vor avea mâine emoții și pentru juniori. De la ora 11.00, vor debuta meciurile din Diviziile Naționale de Juniori U 17 și U 18. Ambele echipe de la RCM Galați  (U 17 și U 18) vor juca cu LPS Focșani, de la ora 11.00, în grupa Moldova  se va juca în DNJ U 18, iar de la ora 12.00, în DNJ U17, ambele meciuri se vor disputa pe stadionul ”Municipal”. 

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal