RUGBY: RCM Galați-CSU AV Arad, meci crucial pentru gălățeni

6
 
Al doilea meci consecutiv de pe teren propriu, din seria celor trei din play-out, pentru RCM Galați, se va disputa sâmbătă, 21 septembrie, de la ora 10.00, pe stadionul ”Municipal” (Gloria de lângă Autogară). După Bucovina Suceava, RCM-ul va întâlni un nou adversar puternic, CSU AV Arad. Meciul cu studenții arădeni este decisiv pentru gălățeni în lupta lor pentru evitarea retorgradării, pentru a mai spera la salvare, gălățenii au o singură variantă, victorie sâmbătă cu arădeni (eventual cu punct bonus), în caz de înfrângere vor retrograda matematic din DNS. Pentru jocul de sâmbătă, la RCM Galați este posibil să revină mijlocașul la grămadă Cosntantin Badea, acesta ar putea reveni doar pentru jocul de sâmbătă cu Aradul.

RCM Galați și CSU AV Arad s-au întâlnit în acest sezon de trei ori, RCM-ul a câștigat un meci, în etapa a XII-a din sezonul regulat 19-14 la Galați, pri punctele marcate de Gabriel Partenie 14 și Cosntantin Badea 5. Victoria din sezonul regulat a fost obținută de RCM Galați cu tinerii în prim plan, în primii XV au intrat Stănescu, Tihan, Rusu, Estoica, Manolache, iar în lot s-au mai aflat: Stan, Manolache, Frunză,
Borta, Grumăzescu. În celelalte două meciuri de la Arad, gazdele s-au impus cu 38-15 în sezonul regulat și 26-5 în play-out.  


În clasamentul play-out-ului, RCM Galați ocupă locul 4 (ultimul) cu 4 puncte, iar CSU AV Arad este pe locul 2 cu 10 puncte, cu o victorie echipa gălățeană se poate apropia de locurile care asigură salvarea de la retrogradare.  
  
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal