RUGBY: RCM Galați și-a aflat adversarii din Divizia Națională de Juniori

4
 

Federația Română de Rugby a stabilit componența grupelor în Diviziile Naționale de Juniori, rugby în XV. Și în sezonul care va începe la finalul lunii septembrie, clubul gălățean Rugby Club Municipal va avea 3 echipe la categoriile de vărstă U 16, U 17. U 18. 

La U 16, RCM Galați va juca în grupa Moldova Sud alături de echipele: CS Școlar Tecuci, RC Stejarul Buzău și LPS Focșani. Turneul final al grupei U 16 se va disputa în perioada 2-8 iunie iar locul de disputare al turneului cît și programul urmează să fie stabilite de FR Rugby. La grupa U 17, CTTV (RCM) Galați a fost repartizată în seria Moldova Sud, alături de alte 2 echipe, CS Școlar Bârlad și LPS Focșani. Truenul final al categoriei U 17 se va disputa în perioada 9-13 iunie, iar locul de disputare al turneului cât și programul în DNJ U 17 urmează să fie stabilit de FR Rugby. Juniorii U 18 au cea mai mare competiție în carul grupelor regionale, aceștia vor evolua în grupa Moldova alături de alt 5 echipe, CS Școlar Tecuci, Rugby Club Brăila, LPS Focșani, CS Școlar Gura Humorului, Stejarul Buzău. Turneul final se va desfășura în perioada 16-20 iunie, iar în lupta pentru medalii vor intra doar 6 echipe.

Echipele de juniori de la RCM Galați sunt prezențe constante la turneele
finale, sezonul trecut RCM Galați a participat la turneele finale U 16,
U 17, U 18, unde au terminat pe loculrile 7 la U 18, 6 la U16 și 6 la U
17. Ultima performanță a juniorilor gălățeni datează din sezonul 2012
când echipa U 17 de la RCM Galați a terminat pe locul 2, pierzând finala
cu CSA Steaua București. Din lotul echipei de seniori care activează în Divizia Națională de Seniori fac parte o serie de jucători proveniți de la echipele de juniori ale clubului. De altfel, în aceste zile Cristian Boboc, jucător care acum face parte din lotul echipei de seniori, se află în pregătiri cu echipa națională U 19. 

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal