BASCHET: ”Studenții” s-a impus în derby și au devenit lideri

3

Derby-ul gălățean din liga secundă  dintre echipa masculină de la Phoenix LPS și CSU Galați a fost câștigat, la fel ca în precedentele dueluri de ”studenți”. Cu o echipă mult mai experimentată, față de juniorii cu care  clubul Phoenix activează în liga secundă, trupa pregătită de Aurel Pricop (CSU) s-a impus cu 124-71. Jocul a fost dominat de cei de la CSU, iar victoria a fost asigurată încă de la pauza mare când conduceau cu 67-47. În celelalte mini-reprize scorul a fost: 20-31, 27-36, 13-31, 11-26. De remarcat apetitul ofenisv al ”studenților”, care sunt la al doilea meci consecutiv în care depășesc 100 de puncte marcate, precedentul a fost etapa trecută când au învins pe teren propriu cu 112-59 BCM II Pitești. 
În urma victoriei cu Phoenix, CSU Galați a urcat de primul loc în serie, beneficiind și de etapa de pauză a celor de la Politehnica Iași. ”Studenții” conduc în serie cu 7 puncte din 4 jocuri, coșaveraj 415-302. Înfrângerea cu CSU este a treia din trei jocuri pentru Phoenix, iar în clasament Phoenix LPS se clasează pe locul 7 (ultimul) cu 3 puncte, coșaveraj 232-302. 
Etapa viitoare se va disputa la finalul săptămânii, CSU Galați stă, iar Phoenix va juca pe terenul celor de la Amicii Pitești, echipă aflată în aceiași situație cu Phoenix, fără victorie după 3 etape. Pentru CSU Galați următorul meci este programat în etapa a VI-a, pe teren propriu cu Amicii Pitești. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal