FOTBAL: Avântul Vânători, pe primul loc și la juniori

1
După disputarea meciurilor din etapa a IX-a, seniori și juniori, cele două echipe de la Avântul Vânători, ocupă, în premieră pentru acest sezon, primele locuri în cele două ligi. În runda de la finalul săptămânii trecute, juniorii de la Avântul au învins cu 4-0, pe cei de la Avântul Valea Mărului șis-a instalat pe primul loc în clasament,grație și egalului 3-3, înregistrat de Juventus Toflea în jocul de la Muncitorul Ghidigeni. Celelate rezultate ale rundei: Fulgerul Smulți-Viitorul Costache Negri 1-6, Metalosport-Avântul Drăgănești 1-2, Unirea Braniștea-Avântul Matca 3-1, Sporting Tecuci-Quantum Club Galați 6-2 și Bujorii Târgu Bujor-Victoria Independența 0-0. 
Juniori de la Vânători conduc cu 24 de puncte din 9 jocuri, golaveraj 33-7, Juventus Toflea este pe 2  cu 22 de puncte, din 8 jocuri, fără înfrângere, golaveraj 28-9, iar ultimul loc al podiumului este ocupat de Sporting Tecuci, cu 20 de puncte din 9 jocuri. În subsol, la fel ca la seniori, ultimul loc este ocupat de Bujorii Târgu Bujor, 2 puncte din 8 jocuri, fără victorie, locul 14 este ocupat de Quantum Club cu 3 puncte, iar locurile 11-13 sunt ocupate de Victoria Independența, Metalosport și Avântul Valea Mărului, toate cu câte 4 puncte din 8 jocuri. 
Etapa viitoare,  se va disputa la finalul săptămânii și programează meciurile: Avântul Drăgănești-Fulgerul Smulți, Juventus Toflea-Metalosport, Gloria Ivești-Bujorii Târgu Bujor, Viitorul Costache Negri-Avântul Vânători, Avântul Valea Mărului-Sporting Tecuci, Quantum Club Galați-Unirea Braniștea, Avântul Matca-Victoria Independența, Muncitorul Ghidigeni-stă.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal