FOTBAL: Etapă cu peripeții în Liga a IV-a Galați

20

Etapa din weekend din Liga a IV-a Galați, a fost plină de evenimente neprevăzute, în urma cărora comisiile AJF Galați vor avea mult de lucru. Din cele 7 partide programate, s-au disputat 6 iar una s-a încheiat înainte de ultimul minut regulamentar. Cele mai mari probleme le-a avut de înfruntat liderul neînvins al ligii, Metalosport, în jocul de la Costache Negri cu Viitorul. La scorul de 1-1, gazdele au sărit la bătaie, iar jucătorii liderului au părăsit terenul. Rezultatul jocului nu a fost omologat de AJF Galați iar o decizie urmează să fie luată de comisiile Asociației Județene de Fotbal Galați. 

Un al caz la care comisiile AJF are de lucru este Sporting Tecuci. În etapa a VIII-a, gruparea din municipiul Tecuci nu s-a prezentat la meciul de la Matca și a pierdut la masa verde cu 3-0. Cei de la Tecuci sunt la a doua neprezentare în acest sezon și riscă excluderea din Liga a IV-a. 
Rezultatele omologate de AJF Galați din etapa a VIII-a sunt: Avântul Matca-Fulgerul Smulți 1-1, Avântul Drăgănești-Muncitorul Ghidigeni 3-1, Juventus Toflea-Gloria Ivești 1-2, Quantum Club Galați-Avântul Vânători 1-2, Victoria Independența-Unirea Braniștea 0-1, Bujorii Târgu Bujor a stat.

După VIII etape lider se menține Metalosport cu 18 puncte din 6 jocuri, Unirea Braniștea secondează liderul cu același număr de puncte 18, dar din 7 jocuri, podiumul este completat de Avântul Vânători cu 16 puncte din 7 jocuri.

La mijlocul săptămânii, miercuri, 16 octombrie, se vor juca meciurile din etapa a III-a, restantă din luna septembrie din cauza inundațiilor din județ. În etapa de miercuri este programat derby-ul campionatului între Metalosport și Unirea Braniștea. Celelalte meciuri ale etapei a III-a sunt: Bujorii Târgu Bujor-Avântul Vânători, Fulgerul Smulți-Sporting Tecuci, Muncitorul Ghidigeni-Victoria Independența, Glori Ivești-Avântul Matca, Juventus Toflea-Avântul Valea Mărului, Avântul Drăgănețti-Viitorul Costache Negri, Quantum Club stă. 

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal