FOTBAL: Favoritele s-au impus în etapa a IX-a, din Liga a IV-a

10
În Liga a IV-a gălățeană, s-au disputat sâmbătă și duminică, meciurile din etapa a IX-a. A fost o etapă în care favoritele s-au impus, etapa curentă fiind favorabilă gazdelor, în cele 7 meciuri disputate, gazdele au obținut 5 victorii. Dintre cele 3 echipe care se luptă pentru primul loc, Metalosport și Avântul Vânători, s-au impus, gălățenii au trecut pe teren propriu cu 6-1 de Avântul Drăgănești, iar Vânătorii au trecut cu 2-1 de Aântul Valea Mărului. Surpriza etapei s-a înregistrat la Braniștea, unde Unirea a terminat la egalitate 1-1 cu Avântul Matca. Celelalte rezultate ale etapei: Fulgerul Smulți-Viitorul Costache Negri 4-2, Muncitorul Ghidigeni-Juventus Toflea 9-1, Sporting Tecuci-Quantum Club 2-0, Bujorii Târgu Bujor-Victoria Independența 2-3, Gloria Ivești- a stat. 
Pe primul loc în clasament se menține Avântul Vânători, fosta campioană conduce cu 22 de puncte din 9 jocuri, Metalosport ocupă locul 2 cu 21 de puncte din 7 jocuri, Unirea Braniștea este pe locul 3 cu 16 puncte din 8 jocuri. În partea inderioară a calsamentului, după victoria cu Quantum Club, Sporting tecuci a părăsit ultimul loc și a predat ”lanterna roșie” celor de la Bujorii Târgu bujor. 
Etapa viitoare,  se va disputa la finalul săptămânii viitoare și programează meciurile: Avântul Drăgănești-Fulgerul Smulți, Juventus Toflea-Metalosport, Gloria Ivești-Bujorii Târgu Bujor, Viitorul Costache Negri-Avântul Vânători, Avântul Valea Mărului-Sporting Tecuci, Quantum Club Galați-Unirea Braniștea, Avântul Matca-Victoria Independența, Muncitorul Ghidigeni-stă.  
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal