FOTBAL: Fetele de la Oțelul au ajuns pe penultimul loc în serie

5
După două etape de pauză, echipa feminină de la FC Oțelul a coborât două locuri în clasamentul seriei SUD, din Liga I. Înainte de cele două etape în care au stat, fetele de la Oțelul erau pe locul 2 cu 6 puncte, golaveraj 16-23. În cele două etape de pauză forțată, din cauza promovării în prima ligă a celor de la Fair Play București și retragerea celor de la FC Voluntari, echipa de fete de la Oțelul a coborât două locuri în clasament, dar au și pierdut 3 puncte. 
De cîteva zile echipa Sporting Craiova s-a retras din campionat, rezultatele înregistrate au fost anulate, iar în serie au rămas 5 echipe care vor evolua după un țintar de 8. Astfel, victoria 9-3, a oțelarelor, din prima etapă a Ligii I, a fost anulată. 
După disputarea jocurilor din etapele 5 și 6, dar și anularea rezultatelor celor de la Sporting Craiova, fetele de  la Oțelul au ajuns pe locul 4 în serie, penultimul, cu 3 puncte, golaveraj 7-20. Următorul meci este programat duminică, 3 noiembrie, de la ora 11.00, la Selena Constanța, în ultima etapă a turului. Returul va debuta peste o săptămână, însă Oțelul stă, din cauza retragerii celor de la Craiova. Până la finalul anului, în Liga I, Oțelul va mai juca două meciuri, duminică, 17 noiembrie, acasă cu Viitorul Buzău și duminică, 24 noiembrie, la CSȘ Târgoviște. În Cupa României, Oțelul va întâlni Selena Constanța, turul miercuri, 30 octombrie, de la ora 11.00, la Galați iar returul la Cosntanța, la mijlocul lunii decembrie.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal