FOTBAL: Gloria Ivești scor record și la juniori

6
În Liga a IV-a juniori, s-au disputat la finalul săptămânii trecute meciurile din etapăa a X-a. La fel ca în liga seniorilor și la juniori, Gloira Ivești a făcut scor cu ultima clasată Bujorii Târgu Bujor. Dacă seniorii au învins cu 13-0, la juniori, cei de la Târgu Bujor au reușit să marcheze două goluri pierzând cu 13-2. 
Echipele din fruntea clasamentului au continuat fără înfrângere, liderul Avântul Vânători a învins  cu 3-0 Viitorul Cosytache Negri iar Juventus Toflea a învins cu același scor 3-0, Metalosport. În urmărirea celor două echipe din frunte se află și Sporting Tecuci, juniorii tecuceni au învins în etapa a X-a, 2-1 la Valea Mărului. Celelalte rezultate ale etapei: Avântul Drăgănești-Fulgerul Smulți 3-0, Quantum Club Galați-Unirea Braniștea 2-4 și Avântul Matca-Victoria Independența 1-1. 
Pe primul loc la juniori se menține Avântul Vânători cu 27 de puncte din 10 jocuri, golaveraj  36-7, locul secund este ocupat de Juventus Toflea 25 de puncte din 9 jocuri, iar podiumul este încheiat de Sporting Tecuci cu 23 de puncte din 10 jocuri. În partea inferioară a clasamentului, ultima poziție este ocupată, la fel ca la seniori, de Bujorii Târgu Bujor, 2 puncte din 9 jocuri, golaveraj 8-37. Gălățenii de la Metalosport și Quantum Club ocupă locurile 13 respectiv 14. 
Etapa viitoare progrmează jocurile: Fulgerul Smulți-Juventus Toflea, Muncitorul Ghidigeni-Gloria Ivești, Bujorii Tîrgu Bujor-Avântul Matca, Avântul Vânători-Avântul Drăgănești, Sporting Tecuci-Viitorul Costache Negri, Unirea Braniștea-Avântul Valea Mărului, Victoria Independența-Quantum Club Galați, Metalosport-stă. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal