FOTBAL: Metalosport continuă fără greșeală în Liga a IV-a

7
În weekend s-au disputat meciurile din etapa a VII-a, din Liga a IV-a Galați, rundă în care liderul Metalosport a continuat marșul spre câștigarea ligii. Gălățenii au învins pe teren propriu cu 6-1 Avântul Valea Mărului și continuă să fie singura echipă fără înfrângere din acest sezon. Urmăritoarea celor de la Metalosport, Unirea Braniștea a replicat 7-2 pe terenul celor de la Bujorii Tâgu Bujor. Celelalte rezultate ale etapei au fost: Muncitorul Ghidigeni-Viitorul Costache Negri 1-1, Gloria Ivești-Avântul Drăgănești 2-0, Sporting Tecuci-Victoria Independența 0-3, Avântul Vânători-Avântul Matca 1-0. Jocul Fulgerul Smulți-Quantum club Galați s-a încheiat pe teren 5-2, dar jocul nu a fost omologat de către AJF Galați, oaspeții au depus contestație. 
În clasament, Metalosport este pe primul loc cu  18 puncte, golaveraj 33-9, Unirea Braniștea este pe 2 cu 15 puncte, golaveraj 26-7 iar podiumul este încheiat de Avântul Vânători cu 13 puncte. În ”subsol”, Sporting Tecuci este pe ultimul loc cu doar 1 punct din 6 jocuri, golaveraj 4-15. 
Etapa a VIII-a, se va disputa la finalul săptămânii și programează jocurile: Viitorul Costache Negri-Netalosport, Victoria Independența-Unirea Braniștea, Avântul Matca-Sporting Tecuci, Quantum Club Galați-Avântul Vânători, Juventus Toflea-Gloria Ivești, Avântul Drăgănești-Muncitorul Ghidigeni, Avântul Valea Mărului-Fulgerul Smulți, Bujorii Târgu Bujor-stă.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal