FOTBAL: Pas greșit pentru lider în Liga a IV-a juniori

3

La finalul săptămânii trecute, în deschiderea meciurilor seniorilor, s-au disputat meciurile din etapa a VII-a, din Liga a IV-a juniori. Deși era etapa în care se putea distanța în fruntea ligii, liderul Avântul Vânători, a înregistrat prima înfrângere din acest sezon, 0-1 pe teren propriu în fața celor de la Avântul Matca și nu s-a putut profita de etapa de pauză a campionilor de la Juventus Toflea. Celelalte rezultate ale rundei au fost: Fulgerul Smulți-Quantum Club 2-0, Metalosport-Avântul Vânători 4-2, Muncitorul Ghidigeni-Viitorul Costache Negri 5-3, Gloria Ivești-Avântul Drăgănești 2-1, Sporting Tecuci-Victoria Independența 4-0, Bujorii Târgu Bujor-Unirea Braniștea 2-3.

După etapa a VII-a, în fruntea ligii juniorilor se află în continuare Avântul Drăgănești cu 15 puncte, golaveraj 21-5, la egalitate de puncte cu Juventus Toflea și Gloria Ivești, dar despărțite de golaveraj, Juventus 18-3, un joc mai puțin, Gloria 19-14. După VII etape, două echipe, Avântul Valea Mărului și Bujorii Târgu Bujor, nu au câștigat până acum nici un meci, ambele au câte 1 punct.

Etapa viitoare, este programat derby-ul Juventus Toflea-Gloria Ivești, celelate meciuri ale etapei sunt: Quantum Club-Avântul Vânători, Avântul Valea Mărului-Fulgerul Smulți, Viitorul Costache Negri-Metalosport, Avântul Drăgănești-Muncitorul Ghidigeni,  Avântul Matca-Sporting Tecuci, Victoria Independența-Unirea Braniștea. 

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal