FOTBAL: Petroul Schela și Foresta Șendreni conduc în Liga a V-a

16

În Liga a V-a, Campionatul Județean de Seniori, s-au disputat duminică, meciurile din etapa a VI-a. Cei doi lideri, Petrolul Schela și Foresta Șendreni, au întîlni echipele de pe ultimul loc din serie și s-au impus. Liderul din seria I a trecut cu  3-2 la Vlădești de Prutul iar Foresta Șendreni a făcut scor pe teren propriu 9-0 cu cei de la Unirea Cosmești.  Celelalte rezultate ale etapei, seria I: Agrojor Jorăști-Mălina Smărdan 2-1, Voința Cișmele-Zimbrul Slobozia Conachi  2-1 și AS Cuca-Voința Cișmele 2-3. Seria a II-a: Șoimii Fundei-Siretul Piscu 1-4, Voința Cudalbi-Siretul Nămoloasa 4-1, Zorile Grivița-Inter Tuddor Vladimirescu 1-2.

Petrolul Schela conduce în seria I cu 18 puncte din 6 jocuri, fără înfrângere, pe locul 2 în serie se situează Agrojor Jorăști cu 15 puncte, din 5 jocuri, fără înfrângere. Prutul Vlădești ocupă ultimul loc în serie cu 1 puncte din 5 jocuri, fără victorie. În seria a II-a,. Foresta Șendreni conduce cu 16 puncte din 6 jocuri, pe locul 2 este Siretul Piscu cu 12 puncte din 6 jocuri. 
Etapa viitoare sunt programate meciurile: seria I, Petrolul Schela-Agrojor Jorăști, Zimbrul Slobozia Conachi-Prutul Vlădești, Voința Cișmele-Voința Șivița, AS Cuca-Flacăra Pechea, Mălina Smărdan-stă. Seria a II-a: Unirea Cosmești-Șoimii Fundeni, Siretul Nămoloasa-Foresta Șendreni, Inter Tudor Vladimirescu-Voința Cudalbi, Siretul Piscu-Zorile Grivița.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal