FOTBAL: Primul egal pentru Sporting Liești

4
După două victorii și șase înfrângeri, nou promovata în Liga a III-a, Sporting Liești, a înregistrat primul egal din Liga a III-a. În etapa a IX-a din sezonul regulat, gălățenii au jucat pe terenul ultimei clasate Rapid Fetești. Lieștiul a început bine, în minutul 16 a deschis scorul prin Daniel Voicu, iar în minutul 32 avantajul a fost dublat de Bahnașu. Din păcate, avantajul de două goluri nu a ținut decât 3 minute, pentru că în minutul 35, Rapidul a redus din handicap și s-a stabilit scorul pauzei. În partea a doua, în minutl 75 gazdele au egalat, în minutul 74 din penalty. Finaul este jucat de cei de la Liești cu un om în minus, din minutul 80, Scutaru a fost eliminat, penru cumulul de cartonașe galbene, iar 4 dintre colegii săi au fost sancționați cu cartonaș galben. 
Sporting Liești: Vasiliu-Petrea, Teleagă, Scutaru, Postolea-Voicu Dragoș, Bahnașu, Nastea, Adamache, Vociu Daniel-Dorojan. Au mai evoluat: Stoica, Eni și Ancerenco. Antrenori: Doru Buciumeanu, Ion Stoica, Ionel Crihană. Pentru jocul de la Fetești, Sportingul nu s-a putut baza pe serviciile portarului titular Nicușor Măstăcan, acidentat, locul acestuia în poartă a fost luat de tânărul Vasiliu, iar rezervă de portar a fost secundul Crihană, portarul titular din sezonul trecut când au defilat în Liga a IV-a Galați.  
După IX etape din seria a II-a din Liga a III-a, Sporting Liești ocupă locul 10 cu 7 puncte din 9 jocuri, golaveraj 12-19. Etapa viitoare, sâmbătă, 26 octombrie, de la ora 15.00, Sporting Liești va juca pe teren propriu cu CS Afumați, ultimul meci de acasă din turul sezonului regulat.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal