FOTBAL: Schimbare de lider în Liga a IV-a !

5
Pentru prima oară de la începutul sezonului, în Liga a IV-a Galați s-a instalat un nou lider. Miercuri, s-a disputat etapa a III-a, rundă restantă din luna septembrie, amânată atunci din cauza inundațiilor din județ. În etapa de miercuri, Avântul Vânători a profitat de amânarea derby-ului dintre Metalosport și Unirea Braniștea, a învins Bujorii Târgu Bujor cu 10-2, la Târgu bujor și s-a instalat pe primul loc în Liga a IV-a, însă cu un meci în plus față de Metalosport și Unirea Braniștea. Celelalte rezultate înregistrate în etapa de miercuri: Fulgerul Smulți-Sporting Tecuci 4-1, Muncitorul Ghidigeni-Victoria Independența 3-2, Gloria Ivești-Avântul Matca 7-1, Juventus Toflea-Avântul Valea Mărului 2-4, Avântul Drăgănești-Viitorul Costache Negri 3-2. Quantum Club a stat, iar derby-ul Metalosport-Unirea Braniștea a fost amânat, cu acordul ambelor echipe. 
În clasament Avântul Vânători a devenit lider cu 19 puncte din 8 meciuri, golaveraj 19-12, Metalosport urmează pe locul 2 cu 18 puncte din 6 jocuri, Unirea Braniștea este pe locul 3 cu 18 puncte din 7 jocuri, iar careul de ași este completat de Gloria Ivești cu 16 puncte din 8 meciuri. 
Etapa viitoare, se va disputa la finalul săptămânii viitoare și programează meciurile: Metalosport-Avântul Drăgănești, Sporting Tecuci-Quantum Club, Bujotii Târgu Bujor-Victora Independența, Avântul Vânători-Avântul Valea Mărului, Unirea Braniștea-Avântul Matca, Muncitorul Ghidigeni-Juventus Toflea, Fulgerul Smulți-Viitorul Costache Negri, Gloria Ivești-stă.

Altfel, jocul din etapa a VIII-a, dintre Viitorul Costache Negri și Metalosport, întrerupt în minutul 85, la scorul 1-1, a fost omologat de AJF Galați, ca fiind dublu forfait, ambele echipe au pierdut 3-0.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal