FOTBAL: Scor record la Ivești în etapa a X-a, din Liga a IV-a

9

În weekend s-au disputat meciurile din etapa a X-a, din Liga a IV-a Galați. Cele 3 echipe din fruntea clasamentului: Avântul Vânători, Metalosport și Unirea Braniștea, au obținut victorii la limită în deplasare, dar care le păstrează în fruntea ierarhiei. Liderul Avântul Vânători, a învins 1-0 la Costache Negri, Viitorul, Metalosport, a trecut cu 2-1, la Brăhășești, de Juventus Toflea, iar Unirea Braniștea a dispus de Quantum Club, la Galați cu 3-2. Performera rundei este o altă echipă aflată în partea superioară a clasamentului, Gloria Ivești, duminică, Gloria a învins cu 13-0 ultima clasată Bujorii Târgu Bujor, acesta fiind scorul campionatului până acum. Prin victoria 13-0, Gloria a doborât celelalte scoruri record ale campionatului care au fost tot cu Bujorii Târgu Bujor ca protagoniști și erau 9-0 Juventus Toflea-Bujorii Târgu Bujor și Avântul Drăgănești-Bujorii Târgu Bujor 9-1. 
Celelalte rezultate ale etapei a X-a: Avântul Drăgănești-Fulgerul Smulți 4-5, Avântul Valea Mărului-Sporting Tecuci 5-0 și Avântul Matca-Victoria Independența 3-1.  

După X etape, Avântul Vânători conduce în clasament cu 25 de puncte din 10 jocuri, golaveraj 22-13, Metalosport este pe 2 cu  24 de puncte dar din 8 jocuri, golaveraj 41-11, Unirea Braniștea este pe 3 cu  22 de puncte din 9 jocuri, golaveraj 31-10, iar Gloria Ivești încheie plutonul fruntaș cu 19 puncte din 9 jocuri, golaveraj 34-12. În subsol, echipele ”orășenești”, ocupă ultimele două pozitii, Sporting Tecuci este pe 14 cu 4 puncte, golaveraj 7-27, din 10 jocuri iar Bujorii Târgu Bujor, ocupă locul 15 (ultimul) cu 3 puncte (obținute la masa verde), golaveraj 14-58. 
Etapa viitoare progrmează jocurile: Fulgerul Smulți-Juventus Toflea, Muncitorul Ghidigeni-Gloria Ivești, Bujorii Tîrgu Bujor-Avântul Matca, Avântul Vânători-Avântul Drăgănești, Sporting Tecuci-Viitorul Costache Negri, Unirea Braniștea-Avântul Valea Mărului, Victoria Independența-Quantum Club Galați, Metalosport-stă. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal