FUTSAL: Succes categoric pentru United

1

Fotbaliștii de la United au făcut din nou spectacol în prima ligă de futsal. Gălățenii au învins duminică, cu 13-6, la pauză 4-1, Sportis Tîrgoviște. United a deschis scorul rapid în minutul 5, pe fondul unei ușoare dominări a oaspeților. După marcarea primului gol, băieții lui David Asandei s-au descătușat și au pus în aplicare schemele repetate îndelung la antrenamente și s-au distanțat pe tabelă până la 4-0. Cu o secundă înainte de finalul primei părți, au înscris și oaspeții, după o eroare a apărării gălățene. În partea a doua, în primele 3 minute, gălățenii au marcat până la 9-1, scor de la care David Asandei a rulat întreg lotul avut la dispoziție. Cea mai importantă schimbare a fost în poartă unde Toniță a fost înlocuit de Salichi. Deși a avut o evoluție bună, Salichi a încasat patru goluri, unul din lovitură de pedeapsă, în urma unui fault provocat chiar de el. Chiar dacă cei de la Târgoviște s-au apropiat la 9-5, gălățenii nu au ”tremurat”, s-au pus pe joc și au marcat până la 13-5. Scorul final a fost stabilit cu 38 de secunde înainte de final, când în poarta gălățeană se afla Alexandru Tănăsilă.

Pentru United au marcat: Emanuel Moldoveanu 5 goluri, Cătălin Ivan 3, Ovodiu Tudose 2, Mihăiță Bâgu 2, Daniel Popliacă 1.

United: 1. Petrișor Toniță, 21. Bogdan Salichi, 81. Alexandru Tănăsilă-2. daniel Iorga, 4. Daniel Popliacă, 7. Emanuel Moldoveanu, 8.Cătălin Ivan, 10. Ovidiu Tudose, 11. Mihăiță Bâgu (căpitan), 12. Andrei Apostol, 14. Emanoil Dodan. Antrenor: David Asandei.

După succesul cu Sportis Târgoviște, United se află pe locul 4 în clasament cu 9 puncte din 4 jocuri, golaveraj 33-19. Etapa viitoare, sâmbătă, 12 octombrie, de la ora 17.00, gălățenii vor juca la Sfântu Gheorghe cu Spicom.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal