RUGBY: RCM Galați în Cupa României

4


După terminarea meciurilor din Divizia Naţională de Seniori, rugbiștii de la RCM Galaţi vor susține meciul (sau meciurile) din Cupa României. Participantă în cel de al doilea eşalon valoric (Divizia Naţională de Seniori), RCM Galaţi va intra în competiție încă din prima și va juca cu una din echipele din Divizia A (eșalonul trei valoric). Spre deosebire de sezoanele precedente, când au găzduit meciurile din cupă, gălățenii vor juca primul tur în deplasare, pentru că echipa adversă va fi una de eşalon inferior (Divizia A).


Meciurile din primul tur al cupei se vor disputa după ce se va termina Divizia Naţională de Seniori, sâmbătă, 2 noiembrie, sau 9 noiembrie. Dacă vor trece de echipa de divizia A din primul tur, RCM-ul gălăţean va juca în turul II al cupei cu o echipă din liga de elită a României, SuperLiga, 


În ultimele două ediţii ale cupei, de când evoluează sub titulatura de RCM Galaţi, trupa pregătită de tripleta Secuianu-Vlismass-Secuianu, a reuşit cea mai bună performanșă în sezonul 2011, când au ajuns în optimi. Atunci, au primit pe “Municipal” replica echipei de SuperLiga, CSM Bucureşti, iar bucureșteni s-au impus cu 127-0. În primul tur din 2011, au trecut de Olimpia Bucureşti (echipă care activa în DNS), 37-32 cu un eseu marcat la ultima fază a meciului. În ediţia 2012, RCM Galaţi a părăsit cupa din primul tur după înfrângerea 15-41, pe teren propriu cu CSM Bucovina Suceava.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal