RUGBY: RCM Galați și CSȘ Tecuci termină turul în deplasare

3
În Divizia Națională de Juniori U 18, grupa Moldova, sunt programate joi meciurile din etapa a V-a, ultima din tur. Cele două echipe gălățene, RCM Galați și CS Școlar Tecuci vor încheia turul pe terenuri străine, liderul seriei, CS Școlar Tecuci va juca la Gura Humorului cu cei de la CS Școlar iar gălățenii de la RCM  vor juca pe terenul ultimei clasate RC Brăila. 
Liderul neânvins al grupei Moldova, CS Școlar Tecuci, va juca derby-ul etapei cu echipa de pe locul 3, CS Școlar Gura Humorului. Tecucenii conduc în clasament cu 18 puncte din 4 jocuri, esaveraj 95-18, 2 puncte bonus. Cei de la Gura Humorului, învinșii RCM-ului din etapa precedentă sunt pe 3 cu 12 puncte, esaveraj 123-43. Jocul se va disputa de la ora 14.00, pe stadionul ”Tineretului” din Gura Humorului. 
Dacă cei de la Tecuci vor juca derby-ul etapei, RCM Galați va avea cea mai facilă misiune din acest sezon, gălățenii vor juca de la ora 16.00, pe stadionul ”Parc” din Brăila, cu ultima clasată RC Brăila. Gălățenii sunt pe 2 cu 14 puncte, iar brăilenii sunt pe ultimul loc cu 1 punct, eraveraj 7-168, din cele 4 jocuri disputate doar în meciul de acasă cu Stejarul Buzău au reușit să marcheze un eseu tranformat,  în rest au acumulat înfrângeri la 0, cum ar fi : 0-43 cu CSȘ Tecuci, 0-65 cu CSȘ Gura Humorului și 0-50 cu LPS Focșani. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal