BASCHET: Phoenix a depășit suta cu penultima clasată

3
Nou promovata în Liga Națională, Phoenix a obținut o nouă victorie în prima ligă. În etapa a VI-a, fetele pregătite de grecul ”Sakis” au trecut pe teren propriu de penultima clasată SCM CSȘ Craiova cu 102-60 (20-20, 32-18, 24-14, 26-8), jocul cu penultima clasată fiind primul din Liga Națională în care Phoenix a depășit 100 de puncte marcate într-un joc. După un prim sfert încheiat la egalitate 20-20, Phoenix și-a apropiat victoria în sfertul secund, încheiat 32-18, la pauza mare gruparea gălățeană conducea cu 52-38.

La fel ca în precedentele meciuri, cele mai multe puncte au fost marcate de americance. Cea mai bună marcatoare a jocului a fost Cherise Daniel cu 30 de puncte. Cu cele 30 de puncte marcate cu SCM Craiova americanca de la Phoenix a revenit în fruntea clasamentului marcatoarelor cu 156 de puncte marcate în VI jocuri. Celelalte marcatoare de la Phoenix au fost: Starr Fairbanks 27 de puncte, Florentina Ardeleanu 16, Earnie Williams 13, Romina Filip 4, Andra Ionescu 4, Beatrice Alaiba 3, Denisa Fota 3, Bianca Nini 2. Au mai evoluat: Bianca Fota, Andreea Șoptică și Miruna Dudceac.

Victoria cu SCM Craiova este a III-a, din VI jocuri pentru Phoenix, iar în clasament în urma victoriei Phoenix a urcat pe locul 7 cu 9 puncte, din 6 jocuri, 3 victorii, 3 înfrângeri, coșaveraj 518-446. Etapa viitoare, Phoenix va juca pe terenul viceliderului BT Alexandria, sâmbătă, 9 noiembrie. 

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal