FOTBAL: Avântul Vânători pe primul loc în Liga a IV-a juniori

3
În Liga a IV-a juniori, s-a disputat la finalul săptămânii trecute etapa a XI-a. Cele trei echipe din fruntea clasamentului au obținut noi victorii, liderul Avântul Vânători a învins pe teren propriu cu 3-0 Avântul  Drăgănești, campionii de la Juventus Toflea au trecut la Smulți de Fulgerul cu 3-1 iar Sporting Tecuci a învins la limită 1-0 Viitorul Costache Negri. Celelalte rezultate ale etapei: Muncitorul Ghidigeni-Gloria Ivești 0-3, Bujorii Târgu Bujor-Avântul Matca 2-11, Unirea Braniștea-Avântul Valea Mărului 1-5 și Victoria Independența-Quantum Club 8-2. 
La fel ca la seniori la conducere se află Avântul Vânători cu 30 de puncte din 11 jocuri, campioana ultimelor două ediții este pe 2 cu 28 de puncte din 10 jocuri iar podiumul este încheiat de Sporting Tecuci cu 26 de puncte din 11 jocuri. În subsol ultimele trei locuri sunt ocupate de Metalosport, Quantum Club și Bujorii Târgu Bujor.    
Etapa viitoare programează meciurile: Gloria Ivești-Metalosport, Juventus Toflea-Avântul Vânători, Viitorul Costache Negri-Unirea Braniștea, Muncitorul Ghidigeni-Bujorii Târgu Bujor, Avântul Drăgănești-Sporting Tecuci, Avântul Valea Mărului-Victoria Independența, Quantum Club Galați-Avîntul Matca, Gloria Ivești-stă. 

Altfel, miecuri, 6 noiembrie se va juca restanța din etapa a III-a, dintre Metalosport și Unirea Braniștea, juniorii vor juca de la ora 13.00 iar seniori de la ora 15.00.  

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal